17 aug. 2009

Haha, så j-vla korkat!

HAHAHA! Så j-vla korkat!


Klicka på bilden för att läsa hela artikeln

1 kommentar:

  1. Åh sedär! Det är ett par år det.... :)

    Ja det var jag som var med i nyhetsposten - två gånger till och med :)

    Jaa... inte hade jag tänkt att bli brevbärare i alla fall... men jag har det ju så bra på min arbetsplats nu, så det är svårt att slita sig ;)
    För tillfället vet jag inte riktigt var mina vägar kommer att leda, men jag har alltid haft en skapardröm, så jag hoppas jag kommer någonvart med den.
    Vet inte om jag vill "förstöra" det fina med konst och foto genom att förvandla det till mitt jobb dock. När jag slutade skolan var jag helt 100% att jag skulle bli illustratör eller fotograf, men nu är jag inte riktigt lika säker.
    Jag börjar fundera på om jag ska hoppa på någon kurs i historia, som varit mitt favoritämne sedan mellanstadiet och kanske göra något av det. Hade jag inte varit så rädd för att prata inför folk så hade jag gärna blivit lärare - gärna i bild/foto/media/dylikt... antar att jag får jobba på den delen - bygga upp mitt mod...

    Men jag avvaktar ett år eller två, för att andas in vuxenlivet och se till att jag fattar ett klokt beslut, istället för att förhasta sig in i något som jag eventuellt kommer ångra :)

    SvaraRadera