5 sep. 2010

Tvätt!

Sedan nattmålet i natt har Moa förbrukat 2 pyjamasar och 1 body/byxa.
2 kräkincidenter och en bajsolycka.

.... med tanke på hur mycket tvätt det blir här hemma och att vi bara tvättar 1 ggr/vecka är det väl inte så konstigt att man måste ha MASSOR med kläder till pyret.

3 kommentarer:

  1. Skönt att ni kryar på er :) Nellie mår sådär, dropparna fungerar väl sådär, tokig bebis som man måste tjyvhålla, och så rinner det ut åt fel håll ;)

    SvaraRadera
  2. Sandris, alltså mina tårar bara rullar, jävla skit hormoner, mitt hår bara försvinner... :( Får man inte nog med skit, vilket hormonkaos;)

    SvaraRadera
  3. Tappa hår
    Under graviditeten upplever många kvinnor att deras hår är glansigare och tjockare än vad det normalt är. Och en del säger att deras hår aldrig varit slitnare eller mer stripigt. Båda fenomenen beror sannolikt på att man i stort sett inte tappar något hår under graviditeten. Efter förlossningen och när man ammat cirka 3-4 månader brukar många börja tappa stora mängder hår. Det är helt normalt och beror på att man nu tappar allt det hår man normalt skulle ha tappat under graviditeten. Det finns egentligen inte så mycket att göra åt detta, då det styrs av hormoner, men att sköta om de strån som sitter kvar kan ju åtmintone få håret att se välskött ut. Klipp håret och göra lite slingor om du vill få lite mer djup och lyster i det.

    Hämtat från internet

    SvaraRadera