30 sep. 2010

Det här med sömn...

...det är inget man får gott om här hemma nu för tiden.
Mot bättre vetande var jag så klart uppe och tittade på "Kungarna av Tylösand". Kom i säng strax efter 23 och sedan utspelar sig detta:

00:00 Jag vaknar av att grannens bebis är asförbannad och att barnets pappa skriker åt ungen "Nu är det bra. TYST" Barnet lyssnar uppenbarligen inte utan skriker ännu mer (märkligt) Moa vaknar dessutom. Upp och stoppa om henne. Hon somnar om.

02:00 Moa vaknar. Grannens bebis skriker fortfarande och pappan har uppenbarligen inte bytt taktik. Ger Moa mat

02:30 Moa somnar. Det gör inte grannarna

04:00 Upp och stoppa om Moa. Grannarna är tysta.

06:00 Upp och stoppa om Moa. Grannarna är fortfarande tysta

07:15 Uppstigning. Funderar på om jag ska föra ett j*vla liv för att lixom tacka grannpappan för natten. Avstår!


På plussidan ringde det en reparatör och frågade lite saker om kylskåpet nyss. Framsteg!

1 kommentar:

  1. Känner du dig själv? Vänta...Visst är det bra om ett cyniskt, pengahungrigt tv-bolag tjänar massa pengar på att människor megaoffentligt skämmer ut sig..? Genom att sända det, så erbjuds du ju en jätteskön "tripp", att få känna dig förmer än nån annan. Wow, GRATTIS, verkligen!

    Om en bordell till h0ror erbjöd chansen till gratis marknadsföring för att skapa intresse kring sig själva, och till torskarna erbjöd möjlighet på gratis seex om de bara skulle acceptera att allt festande och seeexande fick smygfilmas och läggas upp på en annonsörbetald videosajt på nätet - skulle det då vara en BRA grej? Vad är skillnaden? (Förutom lägre annonspriser..)

    Inget fel i att älska sx, det var ju nåt av det allra FÖRSTA vi som människor började älska, men varför ska nån tjäna massa pengar på det? Om du själv är smygintresserad av att VÅGA vara öppen kring att festa/seeexa, men för blyg för att erkänna ditt egentliga intresse, så får du väl satsa på att lära känna dig själv istället?

    SvaraRadera