27 jan. 2011

Psykbryt!

Vad är det för fel på företaget Halebop och varför har de sån idiotisk reklam? Jag hatar alla varianter men den som går just nu är tusan värst av alla. En fjortis brud som sitter och sjunger "Halebop, i´m surfing tonight and i like it....."
HATA!!!

Jag kommer aldrig någonsin under några omständigheter skaffa Halebop eller låta någon jag känner skaffa det. Bara pga deras förbannade reklam!!!!

3 kommentarer:

  1. hahahhaahahah jag har Halebop;)

    Vilket fall så sov hon i vagnen från 17 till 17.30 då äter hon middag i vanliga fall. Gröten vart efter 18 nångång.. Och vi va hemma igen vid 20.00 utan att ha badat och hon va VRÅL trött vid 19 redan.. I med flarran där vi kör fullkornsvälling nu, sen somna hon..

    Hon bajsar mycket och verkar va mer rörelse i magen, men inge ont eller gasig. Får se där, ger det några dagar till.

    Spjälsängen är placerad tätt intill dubbelsängen, tagit bort ena sidan på hennes säng.. Nu ska hon sova i den och jag på andra sidan dubbelsängen. Tänkte om vi stör varandra. Ingen aning om det funkar :)

    SvaraRadera
  2. Skönt att BVC sa så, då kan man va lugn, mellan 1 och 2 i natt hade vi bajs stuga.. väldigt märkligt.. men sen sov lill hönan till 07.20 helt jävla otroligt!

    Sängen blir i höjd med eran säng, det va skit bra:)

    va hände i natt?

    SvaraRadera
  3. Haha, alltså gud, jag håller med! Jag avskyr Halebop och de kommer fan inte tjäna en jävla krona på de där reklamerna... De säger absolut INGENTING om Halebop och de är BARA störiga. Vill bara gråta, för jag SKÄMS åt dem. Fyfan...

    SvaraRadera