16 dec. 2010

Julextra!



Pepparkakor och Brieost. Mums!
Nej, inte ädelost - Brieost.

Ädelost smakar mögel, vilket kanske inte är så konstigt....
Men, tänker ni, det är ju mögel på brieosten också. Det där vita på utsidan. Jorå, men den skär man ju bort givetvis.

Kan ingen sälja en brieost med den kanten redan bortskuren? Den är ju asäcklig!

2 kommentarer:

  1. Hej,

    jag hamnade här av en slump och fann att det är min bild som visas. Jag försöker hitta en mailadress till dig men finner ingen så därför skriver jag meddelandet här.

    Det är helt okej att låna bilden OM det framgår vem det är du lånat bilden av. Jag skulle önska att du under bilden skriver vart ifrån du lånat bilden. Att den hittats på google räcker inte, det är copyright på den. Ett alternativ är att ta bort den, det gör du helt som du vill.

    Hoppas på förståelse.
    Med vänlig hälsning

    länk till inlägget. http://www.helenaljunggren.com/brie/

    SvaraRadera
  2. Nu läste jag det jag skrivit en gång till och jag själv tyckte att det lärt surt och tjurigt, så är det absolut inte. Jag vill bara uppmärksamma copyright :)

    SvaraRadera