4 nov. 2010

Pyran! :(

Moa somnade ungefär 19:30 lugnt och stilla i sängen. Skönt tänkte jag och satt mig framför datorn. Kl 20:25 vaknar hon till och gnyr. Sambon går in till henne för att kolla och klappar lite på henne för att hon ska lugna sig och somna om. Då kastar hon ut med armarna, spärrar upp ögonen och börjar GALLSKRIKA. Hon skrek och skrek. Jag går in i sovrummet för att kolla vad som hänt, tar henne i famnen utifall hon blir lugnare då. Men icke!

Hon gråter så hon skakar och blir tokröd i ansiktet Man ser på henne att hon verkligen är livrädd. Jag har aldrig sett eller hört henne så rädd förut. Hon skriker av rädsla i ungefär 15 minuter sen lugnar hon ner sig och somnar tillslut i min famn. Hon fick ligga där och sova ett tag och flera gånger höll hon på och snyftade i sömnen.
Jag vet inte vad den lilla raringen drömmer om men i hennes lilla värld är det nått otroligt läskigt i alla fall.

Jag har precis lagt ner henne i sängen igen men eftersom hon sover så oroligt går jag också och lägger mig så jag kan vara där om hon skulle vakna igen.

4 kommentarer:

 1. Men gumman då, undra va hon drömde, och va som hände :/ Hoppas natten blir lugn, och super skönt att du greja tandläkaren utan anmärkning...:)

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Läser din blogg ibland,länkar den från Johannas blogg!

  Vet att det finns något som heter "nattskräck", jag vet inte när på kvällen/natten den brukar inträffa & vid vilken ålder men du kan ju googla på det & kolla.
  Då vaknar barnet & är otröstligt, man tror att det är vaket men egentligen sover det. Har en kompis vars son betedde sig som din dotter flera ggr & då sa bvc att det förmodligen var nattskräck, han var runt 6 månader då.

  Hoppas det blir bättre snart!

  /Elin

  SvaraRadera
 3. Gud va skönt att det inte vart nå mer.. Är så läskigt när dom blir sådär, man vill ju bara bryta ihop i en hög!!
  jag mailar dig om det ;)
  KRAM!

  SvaraRadera
 4. Åh det där är jättevanligt men jobbigt, dom är i något stadie mellan sömn och vakenhet typ.


  Vi får liksom väcka upp Jack för att det ska gå att trösta och lugna ner igen.

  SvaraRadera