15 juni 2009

Middagstips

Så var en till måndag på jobbet avklarad. Denna har varit ganska vanlig, med några undantag. Dock bara trevliga och underhållande såna.
Har precis satt mig ner i soffan efter att ha ätit middag. I dag blev det äppelkassler med couscous. Sjukt gott. Hur gör man då det undrar givetvis du nu?
Vilken tur då att jag har dokumenterat det... ;)

Börja med att plocka fram ingredienserna: 500 g kassler, 1 grönt/gult äpple, 1 purjolök, Curry, Kycklingbuljongtärning, 1 påse med blandad sallad, en påse vitlöksdressingmix och 3 dl gräddfil.


Skär kasslern och äpplet i kuber och strimla purjolöken. Koka samtidigt couscousen efter instruktionerna på paketet.


Stek kasslerbitarna i lite olja i en stekpanna så de får lite färg och släng sedan äpplet och purjolöken. Krydda med 1 msk curry, salt och peppar. Lägg i en kycklingbuljongtärning och häll i 1 dl vatten. Låt det koka upp och blanda sedan i salladen och ställ åt sidan så länge.

Häll olja i en stekpanna och lägg i den kokta couscousen. Värm upp den och krydda sedan med salt, peppar och 1 tsk curry. Blanda gräddfilen med dressingmixen sen är det bara att äta.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar