25 mars 2011

Vuxenspråk

I dag gjorde vi morgon 05:40. Underbart...

Johanna & Nellie kommer hit i dag. På 4de försöket verkar det som att besöket blir av. Inga sjukdomar hos varken barn eller vuxna. Moa är laddad för en dag full av lek och skoj med Nellpan och jag är laddad för att få prata lite vuxenprat med Johanna. Vi gillar´t.

 Moa inspekterar våran mindre vackra ytterdörr

2 kommentarer:

  1. Jag är ingen expert på statiska övningar, jag kör olika typer av plankor och det räcker för mig! Men på Olgas blogg kan du kanske hitta andra övningar. Det finns ju hur många plankvarianter som helst så du kan nog hitta ett par som du gillar.

    Rumpan tränar jag mest med utfall (med tunga vikter i händerna) eller step-up. Alltså kanske tre step-up brädor på varandra och kliva upp på. Högt ska det vara!

    SvaraRadera
  2. När Knut kör på att vakna före kl 06.00 så vägrar jag kliva upp. Så jag får honom att somna om, jag springer in till honom några gånger och sätter in tutten och kör igång sängmobilen. Spela ingen roll hur länge det tar, bara han somnar om ;) oftast tar den mellan 30-60 minuter ;) och sen när han somnat om, så sover vi 1-2 timmar ;)

    SvaraRadera