10 aug. 2011

Nu kör vi!

Inskolningen är klar. Både dag 2 och 3 har gått bra och Moa har ätit och sovit precis som hon ska. I morgon ska vi lämna henne där själv. Det blir en lite kortare dag än vad det blir når vi jobbar men hon ska ändå både äta lunch och sova sin tupplur där.
Läskigt!

Jag har ju märkt att Moa trivs jättebra med både lokalen, fröknarna och sin kompis (ja, fortfarande bara 1 annat barn på Moas avdelning) så hon kommer säkerligen ha en toppendag i morgon.
Hoppas verkligen att hon inte blir alltför ledsen när jag går. Det kommer krossa mitt stackars mammahjärta.
Tur att det finns telefoner så man kan ringa och kolla att hon slutat vara ledsen om hon skulle vara det...

Det är galet så stor hon blivit. Hon äter i stort sätt själv med bestick. Hon går som om hon aldrig gjort nått annat. Hon pratar mer och mer. När vi äter middag här hemma så frågar vi alltid Moa om hon är färdig. Om det är "Tack, tack" och i dag vid middagen frågade vi henne det några gånger men hon svarade inte utan åt nått litet riskorn eller en ärta. Efter en stund tittar hon på oss, lägger ner sin gaffel på tallriken o säger glatt "Ta, Ta"
Nu i kväll gick hon ut i köket, pekade upp mot nappflaskorna och sa "nänni, nänni" Med andra ord så ville hon ha välling.

Nu går det fort....

1 kommentar:

  1. Hej !

    Ja lite ledsen eller mest lite gnäll men bara säger Hejdå och går så går det över på en gång , hon lekte när jag var utanför dörrarna :)

    Har lämnat en timme på dagen men imorgon ska hon vara där från 9-13 , äta och sova .. Känna lite nervöst men går säker bra , som u skrev det är nog svårare för oss mammor än för våra Goa barn :p

    :)

    SvaraRadera