1 aug. 2011

Föräldrarmöte

Så har jag och sambon vart på vårt livs första föräldramöte. Vi var 6 föräldrapar som var där och alla har ett barn som ska gå på samma avdelning på förskolan. Under hösten/vintern kommer det att börja 3 barn till men till att börja med är de bara 6 barn. Personalen vi träffade, 2 damer verkar väldigt trevliga och glada och jag kan inte se att Moa ska ha nått problem med varken dem eller själva lokalen.
Det enda som kan bli klurigt i början blir nog att få henne att sova på en madrass bredvid andra barn. Det kommer nog vara svårt för henne att koppla av till en början... 

3 dagars inskolning har vi med början på måndag. 2 andra barn börjar också sin inskolning då så jag/sambon kommer ha några andra föräldrar att prata med. Extra snutte och Mam-nappar med Moas namn tryckt på är fixat så nu är det bara själva inskolningen kvar.

Moa fick spendera tiden hos sin farmor och farfar och det gick galant. Hon hade badat badkar och ätit hallon. När vi kom hem åt hon välling och slocknade som ett ljus. Full rulle hela dagen sliter tydligen på den lilla...

3 kommentarer:

 1. Ni får inte ha vagn på dagis till henne då? Det har vi haft till Wilmer, det var först idag som han sov första gången på madrass.

  Tycker även det var bra med vagn som trygghet, på körsbäret där han går, hade de vagnen var de än var om han kände sig otrygg. Spelade ingen roll om dom var inne eller ute.

  SvaraRadera
 2. Ohh utomhusbadet är så mys! Och va spännande, tror det kommer gå galant!

  SvaraRadera
 3. Men så kul med föräldramöte! :D vi har inte haft ngt sånt när nu Knut ska börja på dagis, utan jag har ringt och "bokat" inskolning och sen har vi varit förbi en snabbis och tittat hur det ser ut där. Ska ta och ringa till dom veckan innan Knut börjar där oxå :)

  Vad kort med bara 3 dagars inskloning! Här får dom 1 vecka och det känns väldigt skönt! Och mitt stora bekymmer är oxå sömnen! Knut somnar bara i sin säng, i vagnen eller i bilen! Att ligga på golvet med andra barn vet jag inte om det funkar =/ sen sover han fortfarande två gånger om dan och på dagis sover dom bara 1 gång och det är efter lunch =/ så det känns lite nervöst!

  Men ni har ju hunnit långt när ni hunnit köpa en massa kläder :D så långt har vi inte ens idas börja tänka ;D

  SvaraRadera