1 juni 2011

Pyran!

Moa ligger just nu och sover för 4de gången i dag. Det är inte svårt att lista ut att hon inte mår bra. Jag tvivlar på att det är en vaccinreaktion hon har. Tyvärr verkar det som magsjukan har slagit till. 39,5 grader feber (utan alvedon) diarré (8 blöjor än så länge) och kräkningar. Än så länge kräks hon bara i samband med måltiderna men hon har ändå lyckats kräka ner hela mig, hela sig själv, köksgolvet och badrummet.

Vatten verkar hon i alla fall få behålla just nu och hon dricker massor. Tur det, risken för uttorkning blir ju betydligt mindre då.

Hon fick en portion gröt till "middag" Det är inga problem att få henne att äta men efter ca halva portionen kräktes hon upp allt. Efter lite vatten så gav jag henne resten av portionen och än så länge har den fått stanna i magen.
Hoppas verkligen att hon kryar på sig snabbt. Lilla underbara älsklingen...

1 kommentar:

  1. Men lilla Moa då :( .. När alicia var magsjuk sa dom åt oss att börja med vätskeersättnig från Apoteket på en gång , små barn kan bli utorkade jätte snabbt. Vi blandade i hennes mugg och gav Henne var 5min , om dom kräks så kan man ge med sked ofta , även om dom fortsätter kräkas för dom hinner ta upp lite. Krya på er !!!

    SvaraRadera