16 okt. 2010

De 4 mest användbara sakerna hos oss just nu

  1. Babynest
    Den klart mest användbara saken vi har. Moa har sovit i den lite här och där sedan hon var nyfödd. Vi har haft den i soffan när hon sovit på dagarna, tagit med den när vi ska besöka kompisar och lagt den i en säng och just nu har vi den mitt i vår säng. Riktigt smidigt eftersom man inte behöver oroa sig för att hon ska rulla iväg eller att man själv ska rulla över henne.

  2. Bärsele
    Guld värd, speciellt nu när Moa inte vill göra annat än bli buren och bara somnar när man går omkring med henne. Vi har en Babybjörn active. En sele med svankstöd. Min onda rygg tackar mig för valet att lägga lite extra pengar på den.

  3. Babyvakt
    Otroligt användbar och man hör direkt när Moa vaknar, innan hon börjar skrika. Även den har vi haft med oss när vi åker bort.
  4. Nattlampan
    Vi köpte en Tykelight när Moa föddes och har använt den varje natt sedan dess. Den lyser med ett perfekt sken som är så svagt att Moa inte vaknar till men samtidigt så starkt att man ser att ge henne mat, byta blöja eller vad det nu är man ska göra. Det finns två olika ljusstyrkor och man kan även ställa in den på timer. Den lyser svagare och svagare i 15 minuter innan den till slut slocknar helt. Klockren!

1 kommentar:

  1. En som lampa verkar bra! Var har du fått tag på den?

    Har läst dina inlägg om Moas sömn, som sagt precis som Nellie. Man blir ju näst intill galen när ingenting man gör fungerar.

    Nu dem sista dagarna här så har Nellie faktiskt sovit hyggligt bra, igår började jag undra om det var nåt fel då hon sov 2 timmar * 3 på dagen! Men hon tar väl kanske igen all sömn hon missat.. :) Iofs så vaknade hon kl 1 inatt.. men det får gå.

    Har det blivit nåt bättre med Moa och sömnen?

    Ha d gott!

    SvaraRadera