11 feb. 2010

Så otroligt irriterande!

Vem kunde tro att det skulle ta nästan en timme att hänga en maskin tvätt i tvättstugan och sätta i motorvärmarsladden i bilen? Ja inte jag i alla fall kan jag ju säga men det är precis vad det tagit för mig. Varför?

Jo, min lilla söta toyota verkar inte riktigt gilla kylan (precis som jag) så av någon anledning vill inte bakluckan öppna sig så där smidigt som man kunde önska och man måste vara 2 personer om man ska få upp den. Idiot Sandra (kan man skylla på gravidhjärna?) tänker inte på det utan tänker att motorvärmarsladden ligger i bakluckan, drar i spaken framme vid förarstolen och går för att öppna luckan. Då kommer jag på "Fan, det här kommer inte gå" Mycket riktigt!
Luckan vägrar öppnas. Däremot så är den ju öppen en liten liten springa så innebelysningen i bilen lyser och instrumentpanelen visar klart och tydligt att det är någon dörr som inte är stängd. No shit?
Sambon är borta till i kväll och jag ska ha bilen i morgon bitti. Har ingen lust att sitta och åka till Uppsala med öppen baklucka så det blir till att skrapa rutorna och åka ut till mamma i mjukisbyxor, blött hår och utan körkort för att be henne lyfta i luckan samtidigt som jag drar i spaken.

Då fungerar det hur bra som helst och jag kan bege mig hem igen och traska till tvättstugan och hänga tvätten. Ca en timme senare är jag tillbaka i lägenheten igen, hyffsat irriterar på hela grejen.

Tack mamma för hjälpen! =)

1 kommentar:

  1. Man kan skylla VÄLDIGT mycket på gravidhjärna! Och sedan att man är mamma eller har små barn sedan när man inte är gravid längre - FATTAR DU HUR MYCKET JAG SER FRAM EMOT DETTA SEN?! :D :D :D

    SvaraRadera