17 sep. 2009

Katy Perry- Thinking of you

Hörde den här låten på Idol för någon dag sedan och kom då på att den faktiskt var rätt bra. Har albumet på datorn men denna låt hade mest glidigt förbi mig. Letade fram den och lyssnade på den igen och nu gillar jag den som tusan. Vissa låtar växer verkligen när man lyssnat på den några gånger.

1 kommentar:

 1. Äntligen!
  Nu planerar vi en andra säsong av ”Ullared”, som är en samproduktion mellan Strix television, Kanal 5 och Gekås Ullared. Vi letar efter Dig som ska besöka varuhuset under november och december i år.

  Vi är intresserade av att träffa veteraner och nybörjare, unga som gamla. Alla sällskap är välkomna att höra av sig: möhippor, hårdrocksband, barnfamiljer, skolklasser och pensionärsgrupper. Kanske ska tjejgänget åka på årets stora shoppingresa? Eller åker du solo? Om du eller någon du känner ska åka till Ullared för att shoppa så ska du höra av dig till oss!

  Skicka ett mail till oss om vem du/ni är och varför just du/ni vill vara med till: ullared@strix.se

  eller till:

  ”Ullared”
  Strix television
  Lumaparksvägen 11
  120 87 Stockholm

  Bifoga gärna en bild på dig själv samt ett nummer och adress där vi kan komma i kontakt med dig. Har du några frågor så är du välkomen att ringa på: 08-52259534

  Vi ses i vimlet!

  SvaraRadera