9 okt. 2010

Hämnden är ljuv och högljudd!

I dag rymmer jag och Moa till min mamma. Sambon har tagit sin pappa till hjälp för att borra hål i våra väggar. Vi har ju bott i denna lägenhet i över 1 år och har ännu inte fått upp i princip någonting på väggarna.
Betongen som ALLA våra väggar består av ställer till en hel del. Slagborr är ju inte direkt något man har liggande hemma.
Nu tar vi i alla fall tag i det eftersom att vi köpt bokhyllor som måste fästas i väggen så de inte rasar över Moa när hon börjar kravla omkring här hemma.

Hur som helst, varken jag eller Moa är speciellt intresserade av att lyssna på oljudet som kommer vara här hemma (nu hämnas vi på våra borrgalna grannar) så vi flyr fältet.
Ha en bra lördag!

3 kommentarer:

  1. Hihii joo det är jätteroligt när man vaknar och så upptäcker man att han ligger åt helt fel håll :D och han hade hitta sina leksaker som är där på sidan och han höll på med dom :) synd bara att han är så hödljudd, annars hade jag kunna fortsätta sova ;)

    SvaraRadera
  2. Tack, hoppas din lördag är bra hos Mamsen din:) Här är det helt okey! Ur rensningen gick toppen! Jävla va med grejer man sparar på sig!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Mycket skönt säger Nellie som ligger och snackar med Tv:n, hur är det med Moa?!:=)

    SvaraRadera