30 aug. 2012

Det bränns...Med Moa klarade jag mig undan helt men denna gång har jag inte samma tur tydligen. Halsbränna, dag som natt har smugit sig på och idag fick det vara nog. Testar med såna här tuggtabletter och hoppas att det hjälper. Ska även be om tips på MVC när jag ska dit i morgon.

Nån av er som läser som hade halsbränna när nivar gravida och kan dela med er av några tips?

2 kommentarer:

  1. Ja, med tvillingarna hade jag halsbränna jämt, kändes det som. Novalucol, Novaluzid och till slut Omeprazol. Med Omeprazolen behövde jag bara ta en på kvällen för att klara mig hela natten och halva dagen efter också, och bara fylla på med någon Novaluzid på sin höjd.

    Också fick jag förstås sluta dricka läsk, kaffe och äta stark mat... Det är ett helsicke, skönt att det går över när man väl är ogravid igen! :)

    SvaraRadera
  2. Jag fick höra av bm när jag var gravid med Knut, att man kunde äta havregryn tills halsbrännan slutade. Det var inget jag prövade, men jag har en bekant som testade de och hon tyckte att det funkade. Med Agnes hade jag väldigt lite halsbränna i jämförelse med Knut och det var väldigt skönt att slippa den! :)

    SvaraRadera