30 maj 2012

Tankar

Så är man alltså gravid igen. Vecka 19 befinner vi oss i nu och äntligen mår jag bra. De första 12 veckorna var hemska. Verkligen vidriga. Illamående dygnet runt från och med v 6. Jag kunde vakna mitt i natten av att jag mådde illa.
Kunde inte äta i princip nått förutom frukt och sen mitt upp i det blir jag magsjuk. En riktigt hemsk magsjuka som slog ut mig helt. Tappade 3 kg i vikt och det tog två veckor för mig att hämta mig igen, sjukskriven från jobbet och lagom till vecka 14 kunde jag jobba igen och illamåendet gick över.

Nu mår jag som sagt bra. Av förklarliga skäl har jag inte ökat nått i vikt från inskrivningen (eftersom jag gick ner massa under magsjukan) men nu är jag i alla fall uppe i startvikten igen.

Snart är vi halvvägs och det känns som att tiden nästan går för fort denna gång. Snart är det oktober och då blir vi 4 i familjen.
Moa har så klart lite svårt att förstå. Hon är ju så liten än men om man frågar vart bebisen/lillasyster är pekar hon på min mage i alla fall. Det är alltid nått.

4 kommentarer:

 1. Hua, känner igen det där... Jag gick ner nästan 8 kilo mina första 12 veckor. Fasen inget kul, så skönt att du mår bättre. Skillnaden på oss är ju att jag har lite att ta av... :)
  Men vad häftigt med syskon, själv har jag inte riktigt kommit dit än... :)

  SvaraRadera
 2. Grattis:)
  Skönt att du slipper må illa:)

  SvaraRadera
 3. Jättegrattis, Sandra och lilla familjen! :)

  SvaraRadera
 4. Alltid kul till Nellie :) ny vagn är kul det behöver hon då vi slitit ut den gamla med massa mil :) fallfärdig!

  SvaraRadera