17 juli 2011

Tips önskas.

Det börjar nära sig Kolmården. På tisdag lastar vi vårt pick och pack i bilen och åker, tillsammans med sambons familj till Kolmården och Norrköping. Vi åker tidigt på tisdag morgon, hänger på Kolmården på dagen och sen åker vi in till Norrköping och övernattar på hotell för att åka hem dagen efter.

Moa kommer troligtvis både älska och hata hela grejen. Hon kommer älska Kolmården och alla djuren. Hon kommer hata bilresan. Min lilla dam har inte alls tålamod att sitta glad och still i 3 timmar så vi räknar med en hel del stopp på vägen.
Någon som har några "distraherande tips" man kan ta till i bilen? Det vi har än så länge är:
  • Russin och vindruvor
  • Böcker
  • Tecknad film på mobilen
Risken är dock att hon hinner ledsna på alla dessa saker innan vi ens lämnat Stockholm...

2 kommentarer:

  1. Ooo det där är ju så svårt! Men ngn klurig leksak kanske, typ den man sätter klossar i hål? Eller om hon gillar pussel? Men annars far typ 1 timme före hon ska sova, då har hon vaken en timme (förhoppningsvis) och sen sover hon 1 timme och sen äre bara 1 timme kvar som hon ska underhållas på :)

    SvaraRadera
  2. Corn Flakes, osockrade, i en burk eller i små askar som hon kan plocka med. CD-skiva med barnvisor som ni får sjunga med i. En filt eller handduk att gömma sig bakom och leka tittut. Gossedjur att leka tittut med. Glöm inte vattenflaska! Ha det så trevligt! Kram

    SvaraRadera